2012. február 13., hétfő

Esküvői kiállítás, Gödöllő - részletes beszámoló képekkel

Mint ahogy azt ígértük, mai bejegyzésünkben részletesebben is beszámolunk a február 4-i esküvői kiállításról.

Előzetes egyeztetéseink során a 2012-es év trendi színei, a narancs és a rózsaszín mellett döntöttünk, így a váci esküvői kiállítás visszafogott eleganciája után ezúttal egy vérpezsdítő, trópusi hangulatú összeállítás lett a végeredmény. Ennek megfelelően pillangókkal, indamintával és puha szalagokkal, csillogó papírból készítettük el a dekorációt kiegészítő termékeket és a meghívót egyaránt.


A meghívó egyszerű, felülre kihajtható formátumban készült, rózsaszín szaténszalaggal, ezüstösen csillogó papírból. Pillangókkal gazdagon díszítettük, kiegészítőjeként pedig dobozt és borítékot ajánlottunk hozzá.

A dekorációval és a meghívó mintáival összhangban készültek az ültető- és menükártyák, valamint a köszönőajándéknak kialakított papírtáskák is.



A csodálatos virágdekoráció ezúttal is kedves partnerünk, a Flora Esszencia virágműhely munkája. Merész képzeletük és ügyes kezük ezúttal is gazdag, lenyűgöző összhatást hozott létre, ami mellett nem lehetett szó nélkül elmenni! A következő képeken az ő munkáikat mutatjuk be, saját termékeinkkel kiegészítve. Külön érdekesség az élővirágból készült dísz, ami a Nosztalgia Cukrászda tortáját ékesíti.








Ezúton is köszönjük a gyönyörű fényképeket az Örömfotósoknak! További képek láthatók az eseményről a Flora Esszencia és az Örömfotó oldalán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése