2014. február 7., péntek

Natúr meghívók levendulával

Kitti és Lali esküvői meghívója volt az első munkánk ebben a szezonban. A tervezést már a múlt év végén megkezdtük, a mintadarab legyártásán is túl voltunk már karácsony előtt, így az év elején már csak a pontos darabszámokra vártunk, hogy megkezdhessük a munkát.

A cél egy természetközeli hatású, de modern meghívó megtervezése volt, valamint az ifjú pár szerette volna felhasználni a levendulát mint motívumot. A papírválasztás volt a munka első lépése, aminek befutója egy natúrfehér, úgynevezett kalapácsprégelt felületű, környezetbarát papír lett. A papír érdekessége, hogy részben újrafelhasznált alapanyagokból készül, és a gyártás során szélenergiát alkalmaznak.


A meghívót végül papírgyűrűs szerkezettel, ragasztott, égetett peremű monogrammal és rafiadíszítéssel készítettük el. A választott betűk szabálytalan élei tökéletesen kiegészítették a meghívó rusztikus jellegzetességeit, barna színe pedig elegáns összhangot alkotott a mély lila árnyalatokkal.


A papírgyűrű lehúzása után háromfelé nyitható, belsejébe két égetett peremű szövegkártyát ragasztottunk, a meghívót lezáró fület háromszög alakúra vágtuk.



A meghívó szövegét ugyanazzal a betűtípussal szedtük, mint a papírgyűrűre ragasztott monogramot. A szöveg így elegáns összképet ad, mindemellett kiválóan olvasható is.


Bár a fenti meghívó elkészítése különösen sok kézimunkát igényelt, a végeredményt látva megérte a fáradozást. :) Azt hiszem, nagyon szép indítása volt ez az idei szezonnak! Az ifjú párnak ezúton is köszönjük a bizalmat, és bízunk benne, hogy a beszámolót hamarosan folytathatjuk az esküvőjükön készült képekkel. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése